DRC_9262.JPG

TEATRE MUSICAL

FORMACIÓ

Et donem la benvinguda a la pàgina web de Teatre Musical del Gi Escola, on desenvoluparàs les habilitats i experiència necessàries per representar els millors Musicals. Explora el nostre web per veure que podem oferir-te i contactant en cas que tinguis algun dubte.

 
Gi daurat_edited.png

​MÉS SOBRE NOSALTRES

Formar. Orientar. Inspirar.

Tenim un sol compromís: ajudar als nostres alumnes a què puguin desenvolupar les seves habilitats en l'àmbit interpretatiu, musical i de dansa. Gràcies al talent del nostre equip i el dels nostres alumnes, tenim la certesa que al Gi Escola trobaràs la formació que necessites.

La disciplina de Teatre Musical treballa amb mètodes d'aprenentatge que fomenten la companyonia, la creativitat i l'esperit de superació, cosa que permet a tots els alumnes a arribar a les metes que es proposin. Explora el nostre web per saber més del que et podem oferir.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES DE TEATRE MUSICAL

Volem que tant famílies com espectadors estigueu al dia. Per això anirem recopilant les notícies més recents i anuncis rellevants del Teatre Musical. Assegura't de consultar aquesta secció habitualment i contacta amb nosaltres si tens algun dubte.

CUENTO DE NAVIDAD.jpg

CUENTO DE NAVIDAD

IMG_5527.jpg

REPRESENTACIÓ 1R MUSICAL DE JOVES - SET ORFES

Adornos del árbol de Navidad

NADAL 2019

image00032.jpeg

HALLOWEEN 2019

 

"El mundo no es más que un lienzo para nuestra imaginación"

Henry David Thoreau

 

LISTA DE PRECIOS

Haz tu elección

95€

Teatre Musical Infantil Basic

125€

Teatre Musical Infantil Plus

150€

Teatre Musical Jove

 

CONTACTO

Gi Escola d'Arts Escèniques

93-175-72-19

¡Gracias por tu mensaje!